Ana sayfa Kadın Haberleri Gonca Vuslateri’nin çocukluk yıllarından hiç bilmediğiniz detaylar!

Gonca Vuslateri’nin çocukluk yıllarından hiç bilmediğiniz detaylar!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçmişe gitti ve dedesiyle yaşadıklarını takipçileri ile paylaştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Vuslateri’nin samimi açıklamaları büyük beğeni topladı. Yeşilçam şarkılarıyla büyüdüğü, Klasik Türk Müziği dinlediği küçüklük yıllarında dedesinin gelişimine ne kadar büyük katkı yaptığını gözler önüne serdi.

Ailesinde çok kitap okumanın kural olduğuna da değinen Gonca Vuslateri, kendisi için önemli olan o yıllardan detaylar paylaştı.

Vuslateri’nin paylaşımı beğeni topladı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı ve şarkı söylediği video:

Benim dedem askerdi. Ruhu sanatciydi.. Gunduzleri gorevde geceleri de sanatcilarin emrindeydi..Gonul Yazar,Muazzez Abaci,Mehtap Ar ve bir cok sanatcinin turne soforlugunu de yapmisti.. cift katli (tuvaletli) otobusu gazetelere cikmisti.. Avare Ibo.. bilenler bilir.. Diyarbakir’da gorev yapmisti.. babam gibi.. bizim aile Yesilcam Sarkilariyla,Klasik Turk Muzigi ile kederlenebilen bir aileydi. Ortak dertlerin,sevinclerin ve sarkilarin insani olmayi aile olmanin getirdigi “nabza gore serbetcilikten” daha cok benimsedik birbirimize sormadan. Bu yuzden toplumu ilgilendiren konularda,sahsi izdiraplari kenara koyup biraraya geliriz cekinmeden. Cok kitap okumak kuraldi .Muzik dinlemek.Muzeyyen’i bilmek. Yesari’yi anlamak.. herkesi sevmek ve kendini anlamak sabah uyaninca yuzumuzu yikadiktan sonra odevdi.. ve hep bilmekti ki “Hepimiz Yalniziz” .. Eşsiz olduğumuzdan eş’sizdik yani:) … Çünkü el ele sımsıkı sarılan bir yürekle bakınca hangi kapıyı çalsak karşımızda buruk acı bugünlerde.. Avare İbo “kızım iki kanarya al bana.Biri erkek diğeri dişi” dedi .Niye ayrı kafes dede dedim.. Şakımaları için birbirlerini özlemek zorundalar dedi.. Secereli yalnızlar için söyledim.. Belkıs Özener de beğendi .. Ayrıca “saçların çok güzel Gonca! Atatürk’ün en sevdiği saç modeli buydu..!” dedi… ❤️? iyi ki yıllar once ameliyat oldugumda bu plagi dinleyebilmemiz icin arabana atlayip geldin dedem. Iyi ki bu sarkiyi senin anilarina giderek dinledik.. Allah rahmet eylesin.. mezarina da “enginde yavas yavas”i yazdirmak bana nasip oldu.. / @cahidemuzikhol @keremik @iksv_istanbul çok teşekkür ederim..anılara gittim..❤️