Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri’nin çok yerinde akıllı telefon tespiti!

Gonca Vuslateri’nin çok yerinde akıllı telefon tespiti!

tarafından ker_def
Gonca Vuslateri, birçok kişinin hak vereceği önemli bir tespit yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 2 yıldır yapılan Çınaraltı Sohbetleri ‘Umut Verenler’ programının 15 Ağustos 2018’de gerçekleşen Sinema Televizyon konulu sohbetinde konuşmacılar oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

Programa konuşmacı olarak katılan diğer konuk ise oyuncu Gonca Vuslateri oldu. Vuslateri Lüleburgaz’lıların sorularını yanıtladı ve cep telefonunun hayatın nasıl önüne geçtiğini ifade eden bir cümle kullandı.

“Dibinizdeki konseri telefonla izliyorsunuz” diye konuşan Vuslateri, ayrıca şu mesajları da verdi:

Dünyada izleniyoruz ama telif alamıyoruz

“Tarihi okuyarak gözlemlemek çok başka bir şey, bunları izlemek çok başka bir şey, izlemenin beklentileri ve onun motivasyonu çok başka bir şey. Bunu sinemasal olarak aktaranın elbette bir sorumluluğu var. Enerji olarak neyi ayakta tutmak istiyorsa ona odaklı olacaktır. Bunların karıştırılması bize kalmış. Biz bu noktada üzerimize düşeni yaparsak o zaman çok daha keyifli olur. Hanginiz bu ülkede kendi hayatını TV’den izleyebiliyor? Dünyadakilerle aynı işi yapıyoruz ama Türkiye’de telif hakları yok.

Gonca Vuslateri'nin çok yerinde akıllı telefon tespiti! 7

Yanımızdaki konseri cep telefonundan izliyoruz

Ben sahneden sorumluyum. Bir şiir her şeyi değiştirir. Buradaki 250 kişinin duygusunu değiştirebilir. Her şeyi değiştirebilir. Gerçekten ne yapalım biz? İhtiyaç ve bu ihtiyacın cevabı ne, ben de bilmiyorum? Karşı karşıyayız. Dibinizdeki konseri telefonla izliyorsunuz. Birlikte var olmamız, birbirimize bakmamız lazım.”