Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri’nin yaşadıklarından midesi kalktı!

Gonca Vuslateri’nin yaşadıklarından midesi kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, instagram hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Yaşadığı bir sorun nedeniyle serzenişte bulunan, aynı zamanda toplumsal farkındalık da oluşturmaya çaba harcayan ünlü oyuncu, “Kimse içindeki sorunlara makyaj yapıp koymasın şuralara. Sabah sabah midem kalktı, aşırı iyi olma sınavlarından” diye yazdı..

Ünlü oyuncu sahne hayat yaşayanlara da göndermede bulunan ifadeler kullandı. “Gerçeğin, pisliğin, tacizin yüzüne bakabiliyoruz artık. İçimizi karartan bir damla siyahı kalem diye çekiyoruz gözümüze” diyerek de insanın kötülük saçan hallerine dikkat çekti.

İşte Gonca Vuslateri’nin etkili sözleri:

Hep boyle yorgunluga,hastaliga,bitkinlige degecek,dirayetli olmayi -iyilikle bakabilme umuduyla yasamamizi bize hatirlatacak insanlar ve olaylar cikarsin evren karsimiza. Pisi pisine,hiclige ve yalnizca “size eden”e göre degisen duygulari,paranin gücüne göre degisen kahkahayi,ruhunuzu anlamadigi ayyas bir turkceye kurban ettigi tanimlarini,ustunlugunun kabul gormedigi yerde kendine “ustunlugu” degil de kabulsuzlugu sorani,icimizden gecip giderken kapiyi kapamayi unutan ozguvensizleri,canim ulkemde beceriye “usta”,enerjiye “gergin”,sevince “manik”,hastalığa “panik”,özgürüm diyene de “al sana bir pandik” diyen teşhiskarları siler götürür evren..

Çünkü bu dünyada bir şeyler kötülere kalacaksa dilerim ben gidince içecek su,nefes alacak orman da kalmaz diyeni anlar olduk… Gerçeğin, pisliğin, tacizin yüzüne bakabiliyoruz artık. içimizi karartan bir damla siyahı kalem diye çekiyoruz gözümüze.. alışmayan kalpte kötülük de durmuyor.. duvarlara da yazı yazılmıyor..

yorgun bir anında,herkesi eğlendirdiğin,terli koltuk altlarında “senin narsisizmini alkışlıyorum” diyerek nefessiz kalacağımız bir sahte geceye daha hazırlanırken(bazı geceler-!).. “buraya baksana” diyen sese bakıyoruz.. sonra böyle küçük notlar… kimse içindeki sorunlara makyaj yapıp koymasın şuralara çünkü .. sabah sabah midem kalktı-aşırı iyi olma sınavlarından.. @aysebrav doğru dedi bugün.. bu kötüler neden instagram kullanmıyor?:)

Gonca Vuslateri'nin yaşadıklarından midesi kalktı! 7