Ana sayfa Dizi Fragmanları Görkem Sevindik’in yeni dizisi ikinci şans için izleyicinin karşısına çıkıyor!

Görkem Sevindik’in yeni dizisi ikinci şans için izleyicinin karşısına çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Show TV ekranında izleyicilerle önceki ay ilk bölümü ile buluşan Kırmızı Kamyon dizisi, düşük reytingler alınca akıllı bir hamle ile yaz sezonuna bırakılmıştı. Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İsmi Kahraman Babam olarak değiştirilen dizinin ilk bölümü özet olarak 15 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. İkinci bölüm ise hemen ardından izleyicilerle buluşacak. Kahraman Babam isimli dizinin reyting sonuçları da merakla beklenecek.

İtfaiyecilerin hikayesinin anlatılacağı dizi için ekip yoğun bir çalışma içinde. İtfaiye teşkilatından alınan eğitimlerin ardından oyuncular rollerine daha iyi konsantre olmuştu. Görkem Sevdik, Söz dizisindeki başarılı çıkışının ardından yeniden ekranlara geliyor ve bu sefer başrolde…

Sevindik, önceki hafta röportajında yangınlar konusunda çok tecrübe kazandığını, bir yangını nasıl söndürebileceğini öğrendiğini, çekimlerde ise zaman zaman sıkıntılı anlar yaşanabildiğini anlatmıştı.

Kahraman Babam dizisinin fragmanları da yayınlanmaya devam ediyor ve geniş bir izleyici grubu tarafından da heyecanla bekleniyor.