Ana sayfa Dizi Haberleri Güldük, eğlendik! EDHO’nun sezon finalindeki Ankara havasının perde arkası!

Güldük, eğlendik! EDHO’nun sezon finalindeki Ankara havasının perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezon finalindeki kız isteme sahnesinde; Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas ile Emir Benderlioğlu’nun hayat verdiği Behzat Façalı’nın karşılıklı Ankara havası oynaması büyük ilgi görmüştü.

Peki bu sahnede neler yaşandı? İki ünlü oyuncu Dizi TV programına Ankara havası oynadıkları sahneyi yorumladı.

Önce videodan sahneyi izleyebilirsiniz.

28 Ekim 1979 Ankara doğumlu olan Emir Benderlioğlu, 27 yaşında başkentten çıkıp İstanbul’a gelen bir oyuncu… Ankara havalarında da adeta yerinde duramayan bir isim…

Emir Benderlioğlu, Ankara havası ve dizideki bu sahne ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“Ben Ankara’lıyım. 27 yaşında Ankara’dan ayrılıp, İstanbul’a gelmiş bir kişiyim. Ankara havası candır. Ankara havasını duyduğum zaman özel hayatımda, duramam. Hemen arkadaşlarım çalınca kapatın şunu derim, oturduğumuz yerden kalkmayalım diye. Çok güzel oldu tabii ki. Çok güzel, candan bir birleşme oldu.Çok güzel bir atmosfer oldu.Biz severek, eğlenerek çok mutlu şekilde, çok enerjik hislerle çekti. Bu da tabii izleyiciye geçiyor. Onlar da beğendiler, sağ olsunlar. Çok güzeldi.”

Güldük, eğlendik! EDHO'nun sezon finalindeki Ankara havasının perde arkası! 7

Ozan Akbaba ise Kars doğumlu bir isim. Ancak bu sahnede Benderlioğlu’na yanıt vermek için elinden geleni yaptı.

Ozan Akbaba, Ankara havalarını sevdiğini dile getirdi. Akbaba, o sahne için de şu yorumu yaptı:

“Özellikle oyuncu arkadaşınız bir Ankaralı ise ve Ankara havalarını çok seviyorsa, illaki ona ayak uydurmak zorunda kalabiliyor insan. Onun profesyonelliğinin yanında ben çok amatör kaldım. Çok keyifliydi, çok güzel bir sezon finaliydi.”