Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaristlerine sitemi var!

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaristlerine sitemi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 5. sezona başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine bildiğiniz gibi, yoğun bir ilgi görüyor. Salı günlerini adeta kapatan yapımlardan birisi olan EDHO, reytingleriyle de mutlu etmekte.

Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca’nın ise senaristlere büyük bir sitemi var. Deniz Çakır’ın geçtiğimiz sezon başında diziden gönderilmesi sonrasında Meryem karakteri veda etmişti.

Oktay Kaynarca, bu vedadan sonra sezonu erkek oyuncuların arasında geçirmek durumunda kaldığını belirterek senaristlere göndermede bulundu.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına knuşan ünlü oyuncu, diziye Sevda karakteri ile katılan Naz Elmas’ın gelişi ile ilgili soruya yanıt verdi.

Kaynarca, “Bana kalırsa 5 tane kadın olsun istiyorum. Ama geçen sene tek başıma geçirdim. İnşallah bu sezon insafa gelir senaristlerimiz de 5 tane kadın yazarlar. Ben de güzel güzel kadınlarla çalışmış olurum, çünkü etrafımda erkek görmeye çok sıkıldım. Hızır Çakırbeyli’nin artık hayatına bir kadın girmesinin vakti diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

NAZ ELMAS: ORTALIK KARIŞACAK

Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaristlerine sitemi var! 7

Diziye Sevda Meftun karakteriyle katılan ünlü oyuncu Naz Elmas ise bir hayli heyecanlı. Dizinin fanları arasında yer aldığını ifade eden Naz Elmas, “Eşkıya benim çok beğenip izlediğim diziler arasındaydı.O yüzden benim için yeri de çok farklı” diyerek bu ekiple birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu anlattı.

Sevda karakterinin çok dişi ve renkli birisi olduğuna vurgu yapan Naz Elmas, hikayeye de heyecan katacağını anlattı.

Naz Elmas, “Gireceğim karakter de çok dişi, renkli ve heyecan getirecek bir karakter diziye. Ekip de öyle, zaten ekibin başarısı her zaman diziye yansır. Tesadüf değil bu sezona gelmeleri diye düşünüyorum ve ben de mutluyum.” dedi.

Hızır ve Sevda arasında neler yaşanacağı ile ilgili soruyu da yanıtlayan ünlü oyuncu, spoiler vermemeye özen gösterdi ve şu ifadelere yer verdi:

“Hızır ve Sevda arasında büyük çekişmeleri getirecek bir aşk yaşanacak mı? Herhalde olur gibi düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak aralarındaki etkileşim. Diğer karakterlerle ve yeni karakterlerle arasındaki etkileşim nasıl olacak. Merakla izleyeceğiz, bayağı olaylar olacak.”