Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma setinde bu sefer Nesrin Cavadzade patladı!

Yasak Elma setinde bu sefer Nesrin Cavadzade patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Fox TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade, canlandırdığı Şahika karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı performansı ile takdir gören oyuncu, setlere ara verilmesi gerektiğini belirten bir mesaj paylaştı.

Önceki gün rol arkadaşı Eda Ece’nin setlere ara verilmesi gerektiği ile ilgili mesajlarından sonra Nesrin Cavadzade de aynı şekilde devam eden setlerle ilgili tepkisini dile getirdi.

Ayrıca en az 14 gün karantina uygulanması gerektiğini vurgulayan oyuncu, izleyicilerin birkaç hafta kolaj bölümleri ile de vakit geçirebileceklerine vurgu yaptı.

“Halk sağlığını korumak için setleri durdurun” yazılı görsel ile ünlü oyuncu aşağıdaki mesajını yayınladı:

“En az 14 günlük karantina, bu eşsiz güzellikteki vatanımıza borcumuzdur. Vatandaşlık görevimizdir. Setler çok kalabalık ve sürekli yer değiştiren iş yerleridir. Kimsenin can sağlığını tehlikeye atmaya hakkımız yok. Seyircilerimizin bir kaç hafta tekrar veya kolaj bölüm seyrederek bizi daha az seveceklerine inanmıyorum. Gelecekte her şeyin daha da güzel olması için tüm kanalları, yapım şirketlerini, reklam verenleri bu vatani borcumuzu yerine getirmeye davet etmek istiyorum. Bu ülke her şeyin en güzelini hak ediyor. Sonsuz sevgilerimle. ”

Yasak Elma setinde bu sefer Nesrin Cavadzade patladı! 7