Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar ekrana mutlu sonla veda etti… Beklenmeyen son neydi?

Gülizar ekrana mutlu sonla veda etti… Beklenmeyen son neydi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D’de yayınlanan Gülizar dizisi, reytingleri düşük olunca 10. bölümde ekrana veda etti. Çağan Irmak imzalı ve Farah Zeynep Abdullah ile Berk Cankat’ın başrolünde oynadıkları dizinin sonunda Murat’la evlenen Gülizar’ın Beste isimli bir kızı oldu.

İzmir’deki zorlu koşullarından sonra zengin bir adamın kızı olduğu ortaya çıkan Gülizar, tanımadığı ailesine kendisini kabul ettiremeyince Murat’la olmayı seçerek müziği de bırakıp bir aile kurdu. Beste isimli bir kızı olan Gülizar’ın finalde aslında müziği de bırakmadığını gördük.

Babaannesinin Murat ile ilişkisini öğrendikten sonra kendisiyle olan ilişkisini kesmesine rağmen Murat’la evlenme kararından vazgeçmeyen Gülizar, sonunda ona da kendisini affettirdi. Mine de hastalığı nedeniyle tedavi gördü ve iyileşti. Teksoy ise polisler tarafından yakalandı ve hapse girdi.

Dizide 3 yıl sonrasına atlandı ve yıllarca Gülizar’a annelik yapan Suzi’nin Gülizar’ın abisiyle kurdukları şirkette birlikte çalışmaya ve aşklarını yaşamaya devam ettikleri görüldü. Fettah da müzik piyasasında önemli bir isim haline geldi.

Ekran macerası kısa süren Gülizar, Farah Zeynep Abdullah’ın kendi sesiyle söylediği şarkıyla veda etti.