Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisindeki o sahne yürekleri burktu! Resmen büyüklerine çalım atıyor!

Gülperi dizisindeki o sahne yürekleri burktu! Resmen büyüklerine çalım atıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinde izleyicinin içini en çok yakan sahneler, Can’ın yer aldığı sahneler oluyor.

Küçük oyuncu Emir Özyakışır’ı Gülperi’de izleyenler, oyunculuğuna şapka çıkarıyor adeta!

Oynadığı her sahnede dikkatleri üzerine çeken küçük oyuncu o kadar başarılı ki çoğu zaman büyüklerinden rol çalıyor!

Daha önce bazı reklam filmlerinde oynayan küçük oyuncu, Gülperi dizisi ile gönülleri çalmayı çoktan başardı.

Annesine atılan tüm iftiralara ve yakınlaşmasına engel olan herkese karşın, onun kokusunu içine çekmek için fırsat kollayan, ‘Canımın içi’ deyişiyle yüzünde gülücükler oluşan Can’ın hali, herkesin yüreğini burkuyor.

Gülperi dizisindeki o sahne yürekleri burktu! Resmen büyüklerine çalım atıyor! 8

Hem mankenlik, hem de oyunculuk yapan küçük Emir, daha önce Masum Değiliz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek dizilerinde de rol almış.

Emir Özyakışır, doğal oyunculuğuyla öylesine dikkat çekiyor ki onun sahnelerinde izleyici adeta ekrana kilitleniyor. Sosyal medyada da şimdiden pek çok hayran edinen küçük oyuncunun başarılı performansı övgü topluyor.

Çocuk oyuncular arasında yıldızı gittikçe hızla yükselmekte olan Emir Özyakışır, sevimli halleriyle dizinin gözbebeği oldu.

Gülperi dizisindeki o sahne yürekleri burktu! Resmen büyüklerine çalım atıyor! 9

Özellikle yayınlanan son bölümde ablasının odasından çıkmayın bütün gün ağlamasına dayanamayan Can’ın, çorba ısıtıp ona götürdüğü ve ablasına “Sana çorba ısıttım iyi gelir diye… Sen demiyorsun ama belli kalbin kırık, çok ağladın… İçim kaldırmıyor, dayanamıyorum…” sözleri izleyicinin yüreğine işledi.

İşte o sahne:

 

CAN TAŞKIN (EMİN ÖZYAKIŞIR) HAKKINDA…

İlkokul çağında olan Can hala anne ve baba sevgisine muhtaçtır. Babasını kaybetmiştir ama annesinin bir gün onlarla birlikte olma ümidiyle yaşamaktadır. Çok zekidir. Zekası yaşıtlarından hatta abi ve ablasından daha olgun olmasına neden olmuştur. Dedesi, babaannesi ve halasının bütün çabalarına rağmen içindeki anne sevgisi sönmemiştir. Fakat büyüklerinden de korktuğu için bunu göstermeye çekinir. Taşkın ailesinin kurallarına uyar. Onların istediği gibi davranmaya çalışır. Gülperi’ye olan sevgisini gizlemek zorundadır. Annesi ve onları yetiştiren sülalesi arasında sıkışıp kalmıştır. Gülperi’nin Can’ın ürkekçe ördüğü duvarları da yıkması kalbine yeniden dokunması annesi sıcaklığıyla yeniden güven inşaa etmesi gerekmektedir.

Gülperi hakkında…

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı “Gülperi” dizisi Show TV ekranlarında yeni sezona damga vurmaya geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yürüttüğü “Gülperi” çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.