Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’e şok eleştiri! Jet Sosyete’deki o karaktere tepki verenlere ne dedi?

Gülse Birsel’e şok eleştiri! Jet Sosyete’deki o karaktere tepki verenlere ne dedi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Jet Sosyete dizisinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından bir özür metni yayınladı.

Dizideki Şennur Teyze karakteri nedeniyle topa tutan bazı izleyicilerin eleştirileri karşısında açıklama yapma gereği duyan ve yanlış anlaşılmalardan ötürü özür dilemek durumunda kalan Gülse Birsel, metni instagram hesabından yayınladı.

Gülse Birsel'e şok eleştiri! Jet Sosyete'deki o karaktere tepki verenlere ne dedi? 8

Diziye yeni dahil olan ve Hasibe Eren’in oynadığı Şennur Teyze karakteriyle ilgili takipçilerinden gelen mesajları okuyan ve yanıt veren Gülse Birsel, bazı takipçilerinden de hakaret dolu mesajlar geldiğini belirtti.

JET SOSYETE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Şennur Teyze karakterinin gülünecek tarafının hastalığı değil, günlük hayatta karşımıza çıkabilecek bir karakter olmasından yola çıkılarak esprilerin geliştirildiğine atıfta bulundu.

Gülse Birsel’in yayınladığı metin şöyle:

 

Gülse Birsel'e şok eleştiri! Jet Sosyete'deki o karaktere tepki verenlere ne dedi? 9

SKOLYOZ NEDİR?

Skolyoz, omurganın göğüs veya bel bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğriliğidir. Normal ve sağlıklı omurgada omurlar arkadan bakıldığında yukardan aşağıya yani boyun, sırt ve bel bölgelerinde düz bir hat şeklinde uzanır. Skolyozda ise omurlar sağa veya sola doğru yer değiştirir ve aynı zamanda kendi eksenleri etrafında skolyoz omurgadöner.

Omurgaya arkadan bakıldığında eğrilik düz durulduğunda bile fark edilebildiği gibi bazen bu denli net değildir ve ancak öne eğilme durumunda, kontroller ve röntgen filmlerinde anlaşılabilir.