Ana sayfa Dizi Fragmanları Güneşin Kızları 20. yeni bölüm fragmanı izle

Güneşin Kızları 20. yeni bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D’nin sosyal medya fenomeni Güneşin Kızları dizisi için 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızlar okula başlıyor. Peki Selin ve Nazlı’yı okulda neler bekliyor? İşte Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı ve ayrıntılar..

Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar.. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanında okul başlıyor. Selin ve Nazlı’yı okulda neler bkeliyor? Kızlar ilk günden kendilerine rakip buluyorlar.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 19. Bölüm yayında! Haluk, kendisini kaybediyor!

Ali, Sevilay’ı kurtarır. Güneş’i kaybettiğini düşünen Haluk, deliye dönmüştür. Ali, Rana ve Ahmet’e haber verir. Haluk’u birilerine zarar vermeden, durdurmaları gerekmektedir. Haluk ise, Güneş’i dışarı çıkarana kadar durmayacaktır.

Nazlı’nın perişan halini gören Selin, yumuşar. Güneş içerideyken birbirleriyle kavga etmeleri değil, destek olmaları gerekmektedir. Savaş, kızların keyfini yerine getirmek için onları yemeğe çıkarır. Yemekte karşılarına Emre ve Tuğçe çıkar. Tuğçe, Emre’nin hala Selin’e olan ilgisini kıskanır. Kızların başlarını belaya sokacak bir şey yapar. Ali yardımlarına koşar ve kötü durumda olan Selin, Nazlı ve Savaş’ı Mertoğlu otellerinden birine götürür.

İŞTE 20. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR