Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde iyi bildiklerimiz kötü oluyor!

Güvercin dizisinde iyi bildiklerimiz kötü oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güvercin dizisinin 12 yeni bölümü geçtiğimiz hafta Star TV’nin İdlib’deki şehitlerimiz sonrasında yayın akışını değiştirmesi sebebiyle yayınlanmamıştı. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Eslem Akar’ın canlandırdığı Nefise karakterinin bebeğinin ölümünün ardından kayınvalidesi Zeliha’yı suçlayan sözleri ve artık Müslüm’ü bile görmek istemediği detayının ardından dizide neler yaşanacağı merak konusu.

Müslüm, yüzüğü parmağından çıkartıp boynuna kolye olarak asarak Nefise’den vazgeçmediğini anlatıyor Ancak yaşadığı bu bunalım sonrası ne yapacak merak ediliyor. Berke Üsdiken’in canlandırdığı Müslüm’ün saçlarını kestiği anlar fragmanda paylaşıldı.Bu aslında Müslüm’ün bambaşka bir hayata başlayacağını da gösteriyor olabilir. Artık eline silah da alan Müslüm, iyi bir adamdan kötü bir adama doğru yolculuğa çıkmış gibi bir hava estiriyor.

Dizinin takipçileri Müslüm’ün bu dönüşümüne itiraz ediyor ve “Dizide iyiye yönelik ne varsa bitiyor” diyerek de bu tepkilerini sosyal medyada sergiliyor.

Güvercin 12.bölüm 3. fragmanını videodan izleyebilirsiniz: