Ana sayfa Dizi Haberleri Naz Elmas’ın yeni dizi müjdesi ve hamilelik yanıtı!

Naz Elmas’ın yeni dizi müjdesi ve hamilelik yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Naz Elmas, alışveriş yaptığı sırada magazin muhabirlerine yakalandı. Oyuncu, son günlerde gelen şehit haberlerinden kendisinin de çok kötü etkilendiğini belirtti. Oyuncu, “Benim de içim çok buruk” diye konuştu.İş görüşmelerine devam ettiğini anlatan oyuncu en son Sevda Meftun karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide yer almıştı.

Ancak dizinin takipçileri bu karakteri ve Naz Elmas’ın performansını beğenmediklerini belirtip bir de sosyal medyada uzun süre eleştirilerini sürdürünce oyuncu Aralık ayında yapıma veda etmişti.

Yeni bir dizi için görüşmeler yaptığını anlatan oyuncu projenin televizyon odaklı olduğunu belirtti. Elmas, dijital platformlardan da teklifler geldiğini ve bu alana da bir şeyler yapmak istediğini söyledi.

Hamile olduğu ve bu yüzden apar topar evlendiği yönündeki iddialar da soruldu. Elmas, “Ne hamileliği arkadaşlar. Evleneli 2,5 ay oldu, hamile insanın 2,5 ayda karnı şişmez mi? Hep böyle, bizim işimizde böyle.Herhalde hamile olsam birazcık karnım çıkardı” dedi.

Dizi koşuşturmacası içinde olduğunu ve hamileliği de şu aşamada çok da düşünmediğini, bu işlerin kısmet olduğunu belirten Naz Elmas’ın röportajını videodan izleyebilirsiniz: