Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Ada karakterini yerden yere vurdu!

Hafsanur Sancaktutan, Ada karakterini yerden yere vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Ağlatır dizisi, Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları uyumları ile dikkat çekiyor. Geçen hafta Onedio kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan ikili, şimdi de Show TV’nin sorularına yanıt verdi.

Yusuf ve Ada aşkının neden çok sevildiğini anlatan Aktaş, “İnsanlar daha kolay empati kurabiliyorlar bizim ilişkimizle alakalı.Çok fazla vurdu, kırdı, silah yok. Acı var tabii ki de, ağlatan bir durum var tabii ki… Çok sert duygular yok, daha naif herkesin günlük hayatta yaşayabileceği, görebildiği enerji ve olaylar başlarından geçiyor. Bence o yüzden seyirci de ekstra sahiplendi bu ilişkiyi, bu aşkı diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Ada ve Yusuf’un aşkında güzel ve sıcak bir durum olduğunu ifade eden Sancaktutan, “O enerji bize geçtiği için onlara da geçiyor” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan, Ada karakterini yerden yere vurdu! 7

Yusuf’un Ada ile aşklarının kendisini etkilediğini ifade eden Deniz Can Aktaş, naif bir yerden bu ilişkinin kurulmasının doğru bir yol olduğunu ifade etti.

“Yusuf’un hayatla mücadele tarzı beni çok etkilemişti. Çünkü çok gerçekti ve gerçekten ciddi bir mücadele vardı.Alın teriyle parasını kazanan,ailesi için ayakta kalmaya çalışan, bununla birlikte insanlara da yardım eden… Hayatta bölünüp herkese kendinden bir şeyler vermeye çalışan, öz verili bir karakterdi. O yüzden en başından beri Yusuf’u çok sevmiştim” açıklamasını yapan Deniz Can Aktaş, karakterin de dizi çekime başladıktan sonra şekillendiğini ifade etti.

Ada’nın fedakarlığı ve naifliği biliniyor. Sancaktutan, kendisi olarak Ada’nın bu haline katlanamayacağını ifade etti. Oyuncu, “Ben olsam, ben dayanamazdım sevdiğim insana hemen giderdim. Onun ikilemde kalmasına kızıyorum. Gitgellerine, gururlarına… Ben öyle birisi olmadığım için onlara kızıyorum. Daha cesaretli, atılgan olabilirdi. Çünkü aşk bu, insana her şeyi yaptırıyor” ifadelerini kullandı.

Sette çekim ortamının keyifli, huzurlu ve mutlu olduğunu ifade eden oyuncular bundan olumlu etkilendiklerini ifade ettiler.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…