Ana sayfa Dizi Haberleri Hamam sefası Hüsnü’yü dillere düşürdü! Arka Sokaklar 500. Bölüm

Hamam sefası Hüsnü’yü dillere düşürdü! Arka Sokaklar 500. Bölüm

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 500. Bölümde Nazike’nin, Hüsnü’ye gönderdiği Meryem’in hamam görüntüleri ekibin diline düşüyor, özellikle de Mesut’un! Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 500. bölümü ilgiyle izlendi.

Arka Sokaklar dizisinin 500. yeni bölümü 21 Aralık Cuma günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Videodan bu sahneyi izleyebilirsiniz.

Çoban Ailesi, mahalleden bir ahbapların düğünü öncesi hamama gidiyor. Meryem de o düğüne davetli olduğu için yolları hamamda çakışıyor. Zeliş bu duruma sinir olsa da, Nazike mutluluktan göbek atıyor. Hamamda sürekli Meryem ile ilgilenen Nazike fırsatını bulduğu anda fotoğrafını çekmeyi ihmal etmiyor. Ne de olsa gelin adayı diye düşündüğü kişiyi eski zamanlardaki gibi hamamda değerlendiriyor. Sonra bu fotoğrafları Hüsnü’ye gönderme gafletinde bulunuyor. Hüsnü’nün telefonuna gelen mesaj sesi sonrası ilk Mesut bakıyor fotoğraflara. Ekibin diğer elemanları da Mesut’u şaşkınlığa düşüren fotoğrafları görünce Hüsnü kızarıp, bozarıyor. Saniye sektirmeden Nazike’yi arıyor ve hesabını soruyor…