Ana sayfa Kadın Haberleri Hamilelik çok yakışmış… Sinem Kobal’ın son hali…

Hamilelik çok yakışmış… Sinem Kobal’ın son hali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılının Mayıs ayında evlenen ünlü çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, anne-baba olmak için gün sayıyor. Kobal’ın hamile olduğu kısa bir süre önce ortaya çıkmış ancak oyuncu bu süre zarfında pek görüntü vermemişti. Hayranlarının son halini merak ettiği oyuncu, sonunda magazincilere yakalandı!

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile bir mekan çıkışında magazincilerle karşılaştı. Çiftin Covid 19 nedeniyle dikkatli davranıp maskelerini takmış olmaları dikkat çekerken,  Sinem Kobal’ın pembe elbiseli hali görülüyor. Kobal ve İmirzalıoğlu, beklemedikleri bu çekim karşısında biraz şaşırmış görünürken, 7 aylık hamile olan Sinem Kobal’ın karnının da iyice belirginleştiği görülüyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşmıştı ancak sadece yüzünü göstermişti. Bu kez Sinem Kobal’ın hamileliğinin son aylarına yaklaşırkenki hali objektiflere yansımakta. Aşağıda tv100’ün çektiği ikilinin fotoğrafını görebilirsiniz…

Hamilelik çok yakışmış... Sinem Kobal'ın son hali... 8

Bir kız bebek bekleyen Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde aşağıdaki pozu paylaşmıştı. Bir süre ekranda yer alamayacak olan oyuncu, gelen projeleri de reddediyordu. Çocuk sahibi olmak isteyen çift, sonunda bu özlemlerine kavuşuyorlar. Oyuncu, hesabından yaptığı paylaşımda ise doğallığını sergiledi. Yüz güzelliği ile takipçilerinden birçok iltifat alan oyuncu için ‘güzel anne, maşallah’ gibi yorumlar yapıldı.

Hamilelik çok yakışmış... Sinem Kobal'ın son hali... 9