Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in attıkları her adım reyting getiriyor!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in attıkları her adım reyting getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çiftin özel yaşamı ve instagram paylaşımları da Türk basınının yakın kadrajında… Hande Erçel’in sevgilisi Kerem Bürsin’e sette ekip arkadaşları ile birlikte yaptığı korkutma şakası birçok habere konu oldu. Yakışıklı oyuncu oturduğu sırada arkadan yaklaşıp yüksek sesle onu korkutan arkadaşları eğlenceli anlar yaşadı. Tabii ki Kerem Bürsin’in buna yanıtı da gecikmedi… Alican Aytekin’in başından aşağıya su boşaltan Kerem Bürsin, setin en eğlenceli anlarının da yaşanmasına neden oldu. Aşağıdaki videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Basında bu kadar çok Kerem Bürsin ile Hande Erçel haberinin yapılmasının altında da ikilinin popülerliğinin zirve yapması var…. Milyonlarca hayranı bulunan ikili hakkındaki her adımı yakından takip etmek isteyen oyuncuların bu tavrı, basının da çift hakkında daha çok içerik üretmesine neden oluyor. Hem gazeteler hem televizyonlar hem de internet medyası için ünlü çiftin attığı her adım aynı zamanda reyting demek oluyor.

İkilinin birlikte rol aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ setinde çiftin yakınlaştığı sahneler de sık sık basında yer alıyor. Dizide de birbirine aşık olan ancak sürekli köşe kapmaca oynayan Eda ve Serkan karakterlerine hayat veren ikilinin yakınlaşma sahneleri magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in attıkları her adım reyting getiriyor! 8

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi şüphesiz yılın en göz alıcı çifti. İki ünlü isim hem birliktelikleri, hem beraber rol aldıkları dizileri hem de farklı farklı projeleri ile sürekli gündemde. Hayranları da ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Çiftin her anlamda birbirine şans getirdiği de görülüyor.

Dizilerinin yurt dışında da pek çok ülke de yayınlanması ünlü çiftin yabancı hayran kitlesinin de her geçen gün artmasına vesile oluyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in attıkları her adım reyting getiriyor! 9

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yıldızı iyice parlıyor ve her geçen gün aşklarının da derinleşmesi ile mutluluk saçmaya devam ediyor.