Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel Kerem Bürsin’i sosyal medyada takibi bıraktı. Kerem Bürsin’in cephesinde ise durum farklı!..

Hande Erçel Kerem Bürsin’i sosyal medyada takibi bıraktı. Kerem Bürsin’in cephesinde ise durum farklı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–Aşk yaşadıkları dönem magazin basınının gündeminden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti 2022 yılının ilk günlerinde bu defa ayrılık haberiyle magazin basınının gündemine oturmuştu.

Başrolünde yer aldıkları Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti ayrılık haberlerinin ardından birbirlerini sosyal medyada takip etmeye devam ediyorlardı. Hatta birlikte yer aldıkları iş birliği için çekilen bazı fotoğraflarını da silmemişlerdi.

Hande Erçel’in cephesinde durum değişti. Hande Erçel, instagramda eski sevgilisi Kerem Bürsin’i takip etmeyi bıraktı. Kerem Bürsin ise Hande Erçel’i takip etmeye devam ediyor.

Erçel, Bürsin ile tüm fotoğraflarını silerken Bürsin’in instagram hesabında çiftin bazı fotoğraflarının durması da dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel Kerem Bürsin'i sosyal medyada takibi bıraktı. Kerem Bürsin'in cephesinde ise durum farklı!.. 7

Fikir anlaşmazlıkları yüzünden yollarını ayıran Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti ayrılık konusunda hiç konuşmazken, Hande Erçel’in Kerem Bürsin’i sosyal medyada takipten çıkması çiftin barışmasını umut eden hayranlarına ‘ilişki tamamen bitti’ dedirtti.

Öte yandan, çifte aşkın kapılarını aralayan Sen Çal Kapımı dizisinin Türkiye yayınının ardından 85 ülkede birden yayınlanması, ikiliyi bir anda dünya gündemine çıkardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı bitti ancak Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor. İki oyuncu diziyle birlikte hala dünyadada  popülerliğini sürdürüyor.