Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 11 – 17 Mart haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan 11 – 17 Mart haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinin youtube kanalında haftalık burç yorumlarını anlattı. 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Videodan Hande Kazanova’nın yorumlarına ulaşabilirsiniz. Peki Kazanova neler anlatıyor? Detaylar aşağıda yer alıyor:

“Haftaya Ay, Boğa Burcu’ndayken başlıyoruz. Sağlam ve oturmuş konu ve olaylar hayatımızda daha fazla yer edebilir. Bu hafta içerisinde yemeye ve içmeye özen gösterebiliriz. Diğer taraftan parasal konular, paramızı çoğaltmak, kendimizi yatırımlara vermek anlamında önemli haftalardan bir tanesi olacak.

Bu hafta kafamız çok çalışacak ama diğer taraftan bir Merkür gerilemesi de var. Önemli şanslar ve fırsatlar karşımıza gelebilir. Bu şans ve fırsatları değerlendirmekte çok fazla aceleci olmamamız gerekiyor. Daha önceden konuşup, tanışıp, iş yaptığımız insanlarla girişilecek işlerden yana şansımız yüksek olabilir.

Farklı teklifler karşımıza geldiğinde sağlam temeller üzerinde ilerlemek önemli olmalı ve tabii ki tutamayacağımız sözler altına girmemeye özen göstermeliyiz.

Bu hafta cuma günü önemli bir konuyu finalize edebilir, sorunumuz varsa bir çözüme ulaştırabiliriz. Hafta sonu daha şanslı ve keyfi girişimler devrede olacak. Güzel bir hafta diliyorum.”