Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, İsmail Demirci ile tanıştığının 3. gün evleneceklerini yüzüne söylemiş!

Hande Soral, İsmail Demirci ile tanıştığının 3. gün evleneceklerini yüzüne söylemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, Tolga Çevik’in programında tanındıktan sonra hızlı bir popülerlik süreci yaşadı. Oyuncu, bu yoğun dönemde eşi İsmail Demirci ile ilk tanıştıklarını evleneceklerini hissetmiş.

Alem dergisinin sorularını yanıtlayan Hande Soral, o günleri şu sözlerle anlattı: “İlk gün hissettim. Üçüncü gün de yüzüne söyledim. İsmail, merhametli, zeki, komik oyun arkadaşım.”

Kuzey Yıldızı dizisi nedeniyle İsmail Demirci uzun süre Ordu’da dizi çekiminde yer aldı. Hande Soral bu süreçte Kıbrıs’ta Müstakbel Damat filminin çekimlerinde yer aldı ve bazı etkinler ile vakit geçirdi. Ancak çift uzunca bir süre birbirlerini göremedi.

Koronavirüs salgını iki ünlü ismi yeniden evlerinde buluşturdu. Kendilerini karantinaya alan çift, bu süreçten olumlu etkilendi. Hande Soral, koronavirüs sürecinin kendilerine iyi geldiğini şu sözlerle anlattı:

“Aslında uzun süredir İsmail ile ayrı şehirlerdeydik. Bu süreçte bir arada olmak bize iyi geldi. Hem birlikte hem de yalnız yapmayı ertelediğimiz birçok şeyi gerçekleştirme fırsatımız oldu. Çok fazla dizi ve film seyrediyoruz, kitap okuyorum bol bol. Online açılan sergi, oyun ve konserleri takip ediyorum. Evde de spor rutinimi oturttum, hemen hemen her gün yapabiliyorum. Keyifli hale getirdik bu süreci diyebilirim.”