Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları minik Ali Demirci, anne babasından daha çok ilgi odağı oldu!

Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları minik Ali Demirci, anne babasından daha çok ilgi odağı oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sanat dünyasının mutlu çiftlerinden olan Hande Soral ve İsmail Demirci, 2017 yılında evlenmişlerdi. İkili, bir süredir işleri nedeniyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalmıştı. İsmail Demirci, Show TV’de yayınlanan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk için iki sezon boyunca Ordu’da kaldı.

Hande Soral ise bir sezon boyunca Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Adana’ya gitmişti. Çiftin birbirlerinden ayrı kaldıkları süre içerisinde vakit buldukça buluştukları anlar da sosyal medyadan takip ediliyordu. Oyuncu çift, dizileri bittikten sonra da İstanbul’da yeniden buluştular.

Bir süre sonra da çiftin bir bebeklerinin olacağı öğrenildi. Hande Soral, tüm hamilelik sürecini instagram’dan hayranları ile paylaşarak mutlu etti. Oyuncu, yaşadığı sorunları, nasıl beslendiğini anlattı, hamilelik yaşayan kadınlara tavsiyelerde bulundu.

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları minik Ali Demirci, anne babasından daha çok ilgi odağı oldu! 8

Çiftin oğulları Ali Demir ise 30 Mayıs 2022’de dünyaya geldi. Şu anda tam iki aylık olan Ali Demir’in gün gün nasıl büyüdüğünü de Hande Soral takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. Ailelerinin desteğiyle oğulları Ali’yi büyüten oyuncu çift, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da tatile çıktı.

Hande Soral’ın anne babasının da eşlik ettiği tatilden en çok merak edilen pozlar ise oğulları Ali’ninkiler… Hayranları, oyuncu çifti oğulları Ali’yi büyük bir merakla takip etmekte. Yayınlanan her fotoğrafa da ‘Maşallah’ notları ile nazar boncuğu emojileri ekliyorlar.

Giderek anne ve babasından daha çok ilgi odağı oluyor Ali Demir. Ancak Ali’nin yüzünü henüz göstermiyor anne ve babası. Fakat yine de büyüdüğü fotoğraflarına yansıyor. Son fotoğraflarından birisini de aşağıda görebilirsiniz…

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları minik Ali Demirci, anne babasından daha çok ilgi odağı oldu! 9