Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’dan bomba gibi bir dizi açıklaması!

Hande Soral’dan bomba gibi bir dizi açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral bu açıklamayı yaptığına pişman olabilir, hemen belirtelim. Ünlü oyuncu en son Kovala isimli sinema filminin setinde yer almıştı. Hala da filmin çekimleri devam ediyor. 17 Nisan’da vizyona girecek olan Türkiye’nin ilk rap filminde Soral, Avukat Öykü karakterine hayat verecek. Oyuncu filmde şarkı söylemeyeceğini üstüne basa basa açıkladı.

İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı setine ara verilmesi sonrasında birlikte tiyatro izlemeye giden çift, bir hayli neşeliydi. Çıkışta kameralara yakalanan çift yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti.

Hande Soral’a eşinin dizisini izleyip izlemediği ve sonraki bölümleri merak edip sorup sormadığı konularında bir soru yöneltildi. Soral,merak ettiğini ve sorduğunu belirtti.

Ancak oyuncu bunu sadece eşinin dizisi için yapmıyormuş. Birçok arkadaşını da arayıp dizinin sonraki bölümlerinde ne olduğunu öğrenmeye çalışıyormuş.

Hande Soral bu konuda şöyle konuştu: “Hande Soral, her dizide kendisi için önemli olanın bölümlerin final sahneleri olduğunu söyledi. Arkadaşlarını arayıp sormak istediğini ifade eden Soral, “Nasıl devam ediyor falan diye. Gerçekten merak ediyorum, soruyorum.

Hande Soral bu açıklamasından sonra yakın çevresinde diziler konusunda tüyo için sıklıkla aranırsa şaşırmamak lazım. Belki de oyuncu ileride “keşke bu detayı açıklamasaydım” da diyebilir….

İşte o röportaj: