Ana sayfa Sosyal Medya Hande Subaşı hayatının ikinci yarısına başladı!

Hande Subaşı hayatının ikinci yarısına başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hande Subaşı doğum gününü kutluyor. 21 Şubat 1984 doğumlu olan oyuncu, 36. yaş gününde artık hayatın yarısını bitirmiş ve diğer yarısına başlamış gibi hissediyor.

Subaşı instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ailesine ve sevdiklerine olan bağlılığını ifade etti.  Huzurlu ve sağlıklı olmayı dileyen Subaşı, aşkı Alican Ulusoy’a da iltifatlarda bulundu.

Subaşı, “Birlikte nice güzel yaşlarımıza” diyerek de sevgilisi ile mutluluk saçtı. Hande Subaşı’nın hayranları da ünlü oyuncuya nice mutlu ve sağlıklı yıllar dileğinde bulundu.

Subaşı, instagram hesabındaki mesajında şunları yazdı: 

Hoşgeldin ömrümün ikinci yarısı…bana öyle güzellikler getirdin ki…❤️ Biraz da ???? olmamın etkisiyle sanırım, duygularımı, aşkımı ifade etmek, paylaşmak, dile getirmek zor ve çekinilesi birşey olmadı benim için…sevmek, sevilmek, paylaşmak güzel şey…❤️
Ailem, sevdiklerim iyi ki varsınız????????Tek dileğim huzurla, sağlıkla bir arada olalım????????
Ama sen #güzeladam… sürpriz gelen aşkım,ömrüm… bildiklerimi unutturan, korkularımdan şaşırtan, beni kendimden daha çok düşünen güzel adam, en güzel hediyem… Birlikte nice güzel yaşlarımıza Seni çok seviyorum ❤️????❤️ @alican_ulusoy
#mybirthday #21feb #love #pastamşekilönümdençekil #sevmektenöldüdesinler #gönül ????????

Hande Subaşı hayatının ikinci yarısına başladı! 7