Ana sayfa Dizi Haberleri Hangimiz Sevmedik’in Itır’ı Yeliz Kuvancı yeni diziye başladı!

Hangimiz Sevmedik’in Itır’ı Yeliz Kuvancı yeni diziye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide İnci karakteri ile kariyerine başlayan Yeliz Kuvancı, sonrasında birçok yapımda yer aldı. Seni Bana Yazmışlar’da Zeynep, Böyle Bitmesin’de Nazlı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik’te de Itır Yeşil olarak ekranlarda boy gösterdi. Hatırlanacağı gibi dizide Can Yaman ile Selen Soyder arasında yaşanan anlaşmazlıktan sonra Soyder yapıma veda etmiş ve yerine de Yeliz Kuvancı başrol olarak gelmişti.

Düğün Dernek ve Locman filmlerinde de rol alan Yeliz Kuvancı, 2018’de kısa süreli olan Keşke Hiç Büyümeseydik’in ardından yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Tutunamayanlar dizisi ile TRT1 ekranlarına transfer olan Kuvancı, ‘Tarık’ rolünü canlandıran Doğu Demirkol’un ablası ‘Ayşe’ olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ayşe aslında psikolojiden mezun oldu ama çocuk bakıcılığı yapmak durumunda kalıyor.

Hangimiz Sevmedik'in Itır'ı Yeliz Kuvancı yeni diziye başladı! 7

Absürd komedi dizisi olan Tutunamayanlar’da önemli isimler yer alıyor.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler kadroda bulunuyor.