Ana sayfa Sosyal Medya Harun Tekin, Melisa Sözen’in doğumgününde öyle bir mesaj yayınladı ki dostlar başına!

Harun Tekin, Melisa Sözen’in doğumgününde öyle bir mesaj yayınladı ki dostlar başına!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Birisi müzisyen kimliğiyle diğeri de oyuncu olarak çok sevilen, çok başarılı iki isim; Melisa Sözen ve Harun Tekin! Mor ve Ötesi grubunun solisti olan Harun Tekin ile Oyuncu Melisa Sözen, uzun süredir aşk yaşıyorlar. Sade, samimi, içten halleriyle dikkat çeken çift, ilişkilerini de gözlerde uzak yaşamaktalar. Zaman zaman magazincilerle karşılaştıklarında naif halleriyle de dikkat çeken ikili, son olarak instagram’dan yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çektiler.

Geçtiğimiz günlerde Melisa Sözen, Harun Tekin’in doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınlamıştı instagram sayfasından. 28 Haziran 1977 doğumlu olan Tekin’e sevgilisi Sözen, 45 yaşı için aşk dolu sözlerle kutlama yapmıştı. Melisa Sözen, “Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum” diye seslenmişti.

Harun Tekin de Melisa Sözen’in 6 Temmuz’daki doğumgünü için instagram’dan bir paylaşım yaptı. 1985 doğumlu olan ve 37 yaşına giren oyuncuya müzisyen sevgilisinden gelen mesaj, okuyanları da duygulandırdı. Aşk, sevgi, hayranlık dolu sözlerle dolu mesajı okuyanlar ‘Böyle sevgili dostlar başına!” diyor adeta!

Harun Tekin’in Melisa Sözen’e yazdığı mesaj aşağıda yer alıyor. Birlikte çekilen pozlarıyla yaptığı paylaşımda sevgilisine ‘biricik lunaparkım’ diye sesleniyor Harun Tekin…

Harun Tekin, Melisa Sözen'in doğumgününde öyle bir mesaj yayınladı ki dostlar başına! 9

İşte ünlü müzisyenin sevgilisine mesajı: “Biricik lunaparkım, sonsuz okulum, yengeç sepetinin süper yeteneklisi, canım sevgilim… Yeni yaşın sana şahane hediyeler getirsin. İyi ki doğdun canım Melisa, seni çok seviyorum… Doğum günün kutlu olsun!”

Harun Tekin, Melisa Sözen'in doğumgününde öyle bir mesaj yayınladı ki dostlar başına! 10

Biricik lunaparkım, sonsuz okulum, yengeç sepetinin süper yeteneklisi, canım sevgilim… Şu zıvanadan çıkmış dünyada senden ne kadar çok güç aldığımı gerçekten anlatamam. Hele son yıllarda, becerebildiğim kadarıyla içimde ve çevremdeki öfke ve mutsuzluk girdabına direnmeye çalıştığım her an, desteğini hep yanımda hissettim.

Harun Tekin, Melisa Sözen'in doğumgününde öyle bir mesaj yayınladı ki dostlar başına! 11

Senin desteğinin neleri mümkün kıldığını saysam abarttığım düşünülürdü ama mesela; 28 Mayıs gecesi seninle İnönü’den eve yürüdük. Gücüne, yeteneğine, iyileşme ve iyileştirme azmine hayranım. Beni hep duymak istemeni dilerim; yeni yaşın, ‘Sen gülürsen dünya gülür’ mottomuz çerçevesinde sana şahane hediyeler getirsin. İyi ki doğdun canım Melisa, seni çok seviyorum… Doğum günün kutlu olsun!