Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hasret bitiyor! Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranlara dönüyor…

Hasret bitiyor! Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranlara dönüyor…

tarafından zk zk

ARAŞTIRMACI GAZETECİ MÜGE ANLI, ORDU’DAKİ SERİ KATİL DOSYASINI AÇIYOR. TÜM GERÇEKLER MÜGE ANLI’DA GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR.

SERİ KATİLİN YAKAYI ELE VERDİĞİ ‘MÜGE ANLI’ DETAYI NE?

3 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ ÇAPRICI DOSYALAR VE ÖZEL HABERLERİYLE ATV EKRANINDA…

Bir televizyon klasiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, çok çarpıcı cinayet dosyaları ve şoke edici kayıp haberleriyle Pazartesi günü saat 10.00’da ekranlara dönüyor.

Araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, kaldığı yerden devam ediyor ve tüm Türkiye’yi dehşete düşürecek bir seri katil dosyasını canlı yayında açıyor. Ordu’da çok sayıda faili meçhul cinayet ile şüpheli ölümlerin sorumlusu olduğu tahmin edilen seri katille ilgili tüm ayrıntılar Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekrana gelecek. Yılın araştırmacı gazetecilik dosyasını canlı yayında açacak olan Müge Anlı, büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen seri katil dosyasındaki son dakika gelişmelerini de paylaşacak.

Hasret bitiyor! Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranlara dönüyor... 7

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği programda, çözülen diğer cinayet dosyalarının da karanlıkta kalmış tüm soruları yine 3 Eylül Pazartesi günü saat 10’da Müge Anlı’da yanıt bulacak.

Türkiye’nin nefesini tutup izleyeceği kayıp dosyalarının da ekrana geleceği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündemi değiştirecek özel dosyaları, canlı bağlantıları ve çok özel görüntüleriyle ATV ekranında olacak.