Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin çok sevilmesinin altında yatan gerçek!

Hercai dizisinin çok sevilmesinin altında yatan gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Hecai dizisinin geçen sezon büyük patlamasa yapmasının ardından 2.sezonunda da büyük ilgi görmesi kimseyi şaşırtmıyor. Zira dizide anlatılan masalsı bir aşk var ve etrafında gelişen tüm entrikalara, tüm kötülüklere rağmen bu aşk olduğu gibi saf şekilde kalabiliyor.

Hercai dizisinin günümüz aşklarından farklı bir aşkı ortaya koyması da izleyicilerin ekran başına geçip bu aşkı deneyimleme fırsatı elde etmeleri. Akın Akınözü ile birlikte başrolde yer alan Ebru Şahini, Dizi TV programına konuştu.

Oyuncu günümüz aşklarının değerini yitirmesine rağmen, Hercai ile farklı bir aşk da olduğunu gösterdiklerini, güçlü mesajlar verdiklerini ve bunun için de çok sevildiklerini düşünüyor.

Ebru Şahin, açıklamasında şu sözleriyle dikkatleri çekti: “Her dönemin koşulları değiştiği gibi aşkları da değişiyor. Evet biraz aşkın değerini yetirdiği bir dönemdeyiz belkide. Biz anlattığımız hikayede başka bir coğrafyanın aşkını aslında insanlara gösteriyoruz. Biz belki ortak dilde insanlara ‘her ne olursa olsun aşkın içindeki mücadelenin güzel bir sonuca ulaştığını ve gerçek aşkın, tutkunun nasıl güzel bir çizgide kalabildiğini’ göstermeye çalışıyoruz.Sanırım sevilmemizin, bu kadar sebebi de şu an olan ilişkilerden çok farklı, çok saf bir aşkı veriyor olmamız. Böyle düşünüyorum.”

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: