Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı’nın Nilay’ı Aydan Taş’ın büyük dramı!

Hayat Şarkısı’nın Nilay’ı Aydan Taş’ın büyük dramı!

tarafından ker_def

aydantas2

KOMEDİ YA DA DRAM GİBİ BİR AYRIM YAPMIYORUM

* Uzun bir aradan sonra “Hayat Şarkısı” ile ekrana döndünüz. Ekibe dahil olma sürecinizi konuşalım biraz da…
– Yönetmenimiz Cem Karcı ile daha önce de çalışma fırsatım olmuştu. Bir gün yeni bir işe başlayacağını ve Nilay karakteri için deneme çekimi yapmak istediğini söyledi. Heyecanımı gizleyemedim. İşlerini her zaman takip ettiğim, çok saygı duyup değer verdiğim bir isim. Bütün bunların üstüne yapım şirketinin Most Production olması, senaryodaki sihirli kelimelerin Mahinur Ergun kaleminden çıkması, oyuncu kadrosu ve Nilay karakterinin bende yarattığı etki de eklendi. Ve birkaç görüşme sonucunda “Hayırlı olsun” dendi.

* Herkes sizi BKM Mutfak’taki komik karakter olarak tanıdı, şimdi ise dram oynuyorsunuz? Bu sizin özel tercihiniz miydi?
– Ben komedi oynamayı seviyorum ama komedi ya da dram oynamalıyım gibi bir ayrımım yok. Benim derdim kendimle, oyunculuğumla.

* Dizide oynadığınız Nilay karakteri, çocukluk arkadaşı Melek için birçok fedakarlıkta bulunuyor. Siz onun yerinde olsanız arkadaşınız için aynı şeyleri yapar mıydınız?
– Arkadaşlığa çok önem veren, insanlarla muhabbet etmeyi, mutluluklarına ve hüzünlerine ortak olmayı seven biriyim. Tanıdıklarım bir yana yeni tanıştığım biri bile olsa anlatmak istediği sürece dinlerim. Hiç sıkılmam. Arkadaşlarım her zaman, her konuda arayabilir beni. Ben de her zaman elimden gelen fedakarlığı sonuna kadar yaparım dostlar için.