Ana sayfa Sosyal Medya Hayatınız bir anda paramparça olabilir! Nurgül Yeşilçay, o hissi Kefaret ile yaşadı ve yaşattı!

Hayatınız bir anda paramparça olabilir! Nurgül Yeşilçay, o hissi Kefaret ile yaşadı ve yaşattı!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan, 2 çocuk annesi Zeynep’in hikayesinin anlatıldığı, Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan Kefaret dizisi, çok iyi bir başlangıç yaptı. 6-7 reyting oranlarıyla ilk bölümü çok iyi sonuçlar alan dizinin hikayesi de beğenildi.

Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra Mert Fırat, Yurdaer Okur ve Özge Özacar gibi isimlerin kadroda yer aldığı dizide, görsellik ve müzikler de beğeni topladı. Sosyal medyada izleyiciler Kefaret hakkında çok olumlu yorumlar yaptı. Rüya gibi hayatı bir anda altüst olan Zeynep, kaybolan kızını arıyor ve onu bulmak için de her yolu deneyecek.

Fox TV’de yayınlanan Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına konuşan, Nurgül Yeşilçay, şunları söyledi: “Bence herkes hayatını biraz sorgulayacak. Çünkü şunu düşündürüyor, bana da düşündürdü. Bir şey oluyor hayatta ve bütün hayatın paramparça olabiliyor. Yani her hangi bir şey. Biz böyle yaşıyoruz, ufak şeylere takılıyoruz. Ama öyle bir şey başına gelebilir ki, her an. O bütün kurduğun düzen paramparça olabilir” diye konuştu.

Hayatınız bir anda paramparça olabilir! Nurgül Yeşilçay, o hissi Kefaret ile yaşadı ve yaşattı! 7

Kefaret dizisinin bu yönüyle izleyicileri fazlasıyla sorguya alacağını anlatan Nurgül Yeşilçay, hikayeden kendisinin de çok etkilendiğini söyledi.

Acılı anne rolündeki Yeşilçay’ın ilk bölümdeki performansına da hayranları adeta övgüler yağdırdı. Birçok takipçi, Zeynep karakterini oynamadığını, onu yaşadığını belirten yorumları ile ünlü oyuncuya daha ilk bölümden geçer not verdi.