Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun!

Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini hem şaşırtmaya hem de mutlu etmeye devam ediyor…

Bir dönem yaptığı paylaşımlar ve toplumsal konularda yaptığı kimi açıklamalar nedeniyle olmadık yorumlara, suçlamalara maruz kalan oyuncu, sosyal medya ile arasına mesafe koymuştu.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, bu duruma çok üzüldüğünü aktarmıştı oyuncu.

Bu olay sonrasında eşi Kenan Doğulu ile sorunlar yaşayan ve evlilik yıldönümünde yaptığı bir sosyal medya paylaşımındaki yorum üzerine ikili arasının açık olduğu da magazinde günlerce yer almıştı.

Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun! 10

Doğulu ve Saat, zaman içinde sorunlarını halletti ve ilişkilerini devam ettiriyorlar. Beren Saat, özellikle pandemi döneminde daha çok bir arada kaldıklarını ve birbirlerini yeniden keşfettiklerini, kendisinin de müzikle ilgilenmeye başladığını, ilişkilerinin başka bir safhaya geçtiğini ifade etmişti.

Çiftin ilişkilerini düzeltmesinin ardından Beren Saat’in sosyal medya hesaplarından da adeta ışıklar saçılıyor!

Oyuncunun özel hayatında mutluluğu ve huzuru tekrar yakalamış olması, Netflix için çekilen Atiye dizisinin başarılı bir şekilde devam etmesiyle birlikte son derece mutlu olduğu gözlerden kaçmıyor.

Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun! 11

Öyle ki oyuncu artık günlük hayattan kimi karelerini de takipçileri ile paylaşıyor. Geçtiğimiz gün Cunda’da anneannesine bayram ziyareti yapan oyuncu bu kareyi de takipçileriyle paylaşmıştı.

Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun! 12

Daha sonra güneşlenirken mayolu bir fotoğrafını da paylaşan Beren Saat’in mutluluğu yüzüne ve çektiği fotoğrafa da yansımıştı.

Beren Saat’in bu mutlu halleri, takipçilerini de memnun ediyor, çünkü oyuncu, sosyal medyayı daha sık kullanmaya başladı. Son olarak da Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde birlikte oynadıkları ve iyi arkadaşı olan Oyuncu Esra Dermancıoğlu ile neşeli bir anlarının fotoğrafını paylaştı.

İşte o paylaşım:

Hayranları çok mutlu! Beren Saat bir açıldı, pir açıldı! Durdurana aşk olsun! 13