Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, 2 başarısız diziden sonra bomba gibi geri dönüyor!

Hazal Filiz Küçükköse, 2 başarısız diziden sonra bomba gibi geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni dizisi ile yakında Show TV ekranında hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Zemheri isimli diziye başlayan oyuncu, güzelliği ile yine baş döndürecek.

Zemheri dizisinin afişini instagram hesabından yayınlayan Küçükköse’ye hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteri ile büyük çıkış yapan ünlü oyuncu, sonraki Rüya ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinin kısa süreli olması nedeniyle kariyerini bir ileri aşamaya taşıyamamıştı.

Zemheri dizisi ile yeniden ekrana bomba gibi dönecek olan Küçükköse’nin karakteri ve performansı merakla bekleniyor.

Takipçilerinin büyük destek verdiği oyuncuya yorumlarla moral de veriliyor. “Seni böyle bir dizide görmek muhteşem, bol reytingler” notunu paylaşan bir takipçisi, desteğini sergiledi. Bir başka hayranı ise, “Bekliyoruz heyecanla, hayırlı olsun” diye yazdı.

Hazal Filiz Küçükköse, 2 başarısız diziden sonra bomba gibi geri dönüyor! 7

Zemheri Nasıl Bir Dizi?

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin afişi görücüye çıktı.

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ve ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Zemheri’nin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimler buluşuyor.

Şimdiden heyecan uyandıran ‘Zemheri’, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek!