Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna gözlerine hayran, burnundan rahatsız!

Onur Tuna gözlerine hayran, burnundan rahatsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Onur Tuna, fiziksel özellikleri ile çok konuşulan isimlerde. 1.96 boyundaki oyuncu, uzun boyu nedeniyle zaman zaman setlerde sahneler sırasında sıkıntılar yaşıyor.

Partnerlerinin kısa boylu olması durumunda ayaklarını yana açarak biraz daha kısalmaya çalıştığını anlatan ünlü oyuncu, boyu nedeniyle sıkıntılar yaşadığını ifade etti.Ünlü oyuncu sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Mavi gözleri ile sıklıkla iltifatlarla karşılaşan ünlü oyuncu, yine gözlerini ortaya çıkartan bir paylaşımda bulundu. “Yeşil ördek gibi daldım göllere” notunu paylaşan Onur Tuna’ya takipçilerinden beğeni ve iltifatlar geldi.

150 binin üzerinde beğeni alan paylaşıma gelen yorumlarda ise “Maşallah Onur’um gözlerini Allah nazarlardan saklasın” diye yazıldı.

Gözlerine yönelik birçok iltifat alan ünlü oyuncu, geçen Hürriyet’teki röportajında vücudunun hiçbir yerinde estetik olmadığını belirtmiş, burnunun büyüklüğünü de buna kanıt olarak göstermişti.

Onur Tuna gözlerine hayran, burnundan rahatsız! 7