Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü karantina günlerinde sanki sete gidecekmiş gibi evde süsleniyor!

Hazar Ergüçlü karantina günlerinde sanki sete gidecekmiş gibi evde süsleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, instagram üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Marka yüzü olduğu Flormar’ın işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, oyuncu samimi cevapları ile dikkat çekti.

Ev sevdiği yemeğin Mantı olduğunu açıklayan Hazar Ergüçlü, kendisini motive etmek için de müzik dinlediğini belirtti. Oyuncu ayrıca sabahları işe gidecekmiş gibi hazırlanıyor. Ergüçlü, “Sabah alarm kurarak kalkıp sanki işe gidecekmiş gibi bir düzen oluşturarak yaşamaya çalışıyorum. Mutlaka üzerimi değiştirip hafif bir makyaj yapmak tüm modumu değiştirir” diye yazdı.

Hazar Ergüçlü karantina günlerinde sanki sete gidecekmiş gibi evde süsleniyor! 9

Şu sıralarda bir dizi projesi olup olmadığı sorulan oyuncu, “Dönüşen projeler var. Salgın neredeyse bütün dinamikleri değiştireceği için bizim işlerin de nasıl evrileceğini zaman içinde göreceğiz” diyerek gerçekçi bir yanıt verdi.

Hazar Ergüçlü karantina günlerinde sanki sete gidecekmiş gibi evde süsleniyor! 10

Kendisini karantina günlerinde nasıl hissettiğini de anlatan oyuncu, samimi ifadeleriyle dikkat çekti. Oyuncu, “Kendimi herkes kadar iyi herkes kadar kötü hissediyorum. Moralimi yapacak bir şey bularak hep yüksek tutmaya çalışıyorum. uzun zamandır okuyamadığın romanları okuyorum” diye belirtti.

Hazar Ergüçlü karantina günlerinde sanki sete gidecekmiş gibi evde süsleniyor! 11