Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü, magazinciler için tatlı dille ama çok ağır konuştu!

Hazar Ergüçlü, magazinciler için tatlı dille ama çok ağır konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hazar Ergüçlü, magazin haberleri için çok ağır yorum yaptı! Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz perşembe günü Show TV ekranında başlayan Alev Alev dizisiyle yeniden ekrana dönüş yaptı. Çiçek karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz doldururken, son dönemde magazin haberlerinin baskısından da şikayetçi.

Magazincilerle her karşılaşmasında saygılı davranan ve sorulara yanıt vererek kendi düşüncelerini anlatan, farklı ve anlamsız tepkiler vermek yerine tane tane düşüncelerini aktarmaya çalışan bir isim Hazar Ergüçlü…

Ünlü oyuncu son dönemde magazin haberlerinin baskısını yaşadığını belirterek , bu durumdan şikayetçi oldu. Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün Cihangir’de bir öğrencisi ile yakınlaşmasıyla ilgili görüntüler aldatma olarak magazin haberlerine yansımıştı.

Ancak Hazar Ergüçlü bu durumun doğru olmadığını, insanların eğlenebileceğini, Cihangir’in orta yerinde herkesin gözü önünde böyle bir aldatma durumunun alakasız olduğunu söylemişti.

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini, dünyanın en yaratıcı zihinleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen Brand Week Istanbul’un ikinci gününde konuşan Hazar Ergüçlü, bu olaya gönderme yaparak magazincilerden şikayetçi oldu.

Hazar Ergüçlü ise, son günlerde kendisi ile ilgili çıkan haberler için “Kadın olmak zor, magazin dünyasında kadın olmak daha da zor. Her gün her yerde bir şekilde şiddete maruz kaldığımız bir dünyada magazinin baskısı da cabası. Olmadığımız insanlar gibi gösterilmek ve bizleri sosyal medya kullanıcılarının önüne atmaya çalışmalarına pek anlam veremiyorum. Bu sadece benim için değil, tüm kadın oyuncular için çok yorucu. Umarım bunu da öğreneceğiz.” dedi.