Ana sayfa Dizi Fragmanları Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’nın yeni dizisi Sadece Arkadaşız’ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’nın yeni dizisi Sadece Arkadaşız’ın ilk tanıtımı yayınlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı Sadece Arkadaşız adlı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yabancı bir dizi olan Love Snack uyarlaması Sadece Arkadaşız dizisi, Exxen için çekiliyor. Çekimleri bir süre önce  başlayan dizinin setinden fotoğraflar geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılmış ve ikilinin hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizide Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka, ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışan iki kişiye hayat veriyorlar. Sadece Arkadaşız’ın yayınlanan ilk tanıtımı da oldukça ilgi çekici.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kubilay Aka (@kubilayakaa)’in paylaştığı bir gönderi

Dizinin ilk tanıtımı sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı; ‘Çok iyi’ ve ‘Güzel bir iş geliyor belli oldu’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Her ikisi de rol aldıkları yapımlarla isimlerinden söz ettiren Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka genç kuşak oyuncular arasında performansları, canlandırdıkları rollere kattıklarıyla beğeni toplayan isimler. Kubilay Aka ekrana en son Çukur’dan sonra Camtavanlar dizisi ile gelmişti. Hazar Ergüçlü ise Alev Alev dizisinden sonra uzun zamandır ekranda yok.

Hazar Ergüçlü, en son Saklı dizisinde rol almıştı. Bu dizi de BluTV için çekiliyordu. Oyuncunun yeni dizi tercihi de dijitalden yana oldu!