Ana sayfa Sinema Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ı bir araya getiren Üçüncü Gün setinden ilk kareler cıvıl cıvıl!

Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ı bir araya getiren Üçüncü Gün setinden ilk kareler cıvıl cıvıl!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin iki parlak isimi Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in buluştuğu Üçüncü Gün isimli sinema filminin çekimleri başladı. Çekimler hızla devam ederken setten gelen ilk fotoğraflar cıvıl cıvıl renkleriyle insanın içini açacak türden.

Genç oyuncu Berk Atan, Güneşin Kızları dizisiyle yaptığı ilk çıkışın ardından Cennetin Gözyaşları ile kariyerinde hızla ilerledi. Halen TRT 1’de devam eden ve kış sezonunda cumartesi akşamının reytinglerinin birincisi Gönül Dağı dizisindeki başrolüyle de kariyerinin zirvesine ulaştı.

Yağmur Tanrısevsin’de ilk olarak Güneşin Kızları ile büyük bir çıkış yaptı. En son rol aldığı ATV dizisi Kalp Yarası’yla da oyunculukta olgunluk dönemine girdiğini ispatladı. Bir süredir dizilerde rol almayan başarılı oyuncu Üçüncü Gün isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ı bir araya getiren Üçüncü Gün setinden ilk kareler cıvıl cıvıl! 4

İki genç oyuncuya Derya Alabora, Nursel Köse, Nurseli İdiz gibi usta oyuncuların eşlik ettiği filmin çekimleri son hız devam ediyor. Filmin setinden kareler de gelmeye devam ediyor. Gelen son kareler Üçüncü Gün filminin izleyenleri neşelendireceği anlaşılıyor.

Çiftin setten gelen fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Hayranları iki ünlü oyuncuyu birbirine çok yakıştırdı. Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin, hem çok güzel bir uyum yakaladı hem de yüksek enerjileri ile de hemen dikkatleri üzerlerine çekti.

Filmde sosyal medyada tanışan bir çiftin hikayesi anlatılacak. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Üçüncü Gün isimli romantik komedi türündeki filmin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor.