Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü’yü çok duygulandıran dizi gelişmesi!

Hazar Ergüçlü’yü çok duygulandıran dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü başrolünde yer aldığı Medcezir dizisiyle 2013-2014 ve 2015 yıllarında fırtına gibi esti. Dizinin büyük bir izleyici kitlesini etkilediği ve uzun yıllardır da akıllardan çıkmadığı biliniyor.

Hazar Ergüçlü, Eylül Buluter karakterine hayat verdiği Medcezir dizisinin yeniden başlamasından son derece memnun. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Kalbim Medcezir Cuma akşamı saat 20.00’de Star’da” diye yazdı. Oyuncu rol arkadaşları Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Taner Ölmez’i de etiketledi.

Hazar Ergüçlü'yü çok duygulandıran dizi gelişmesi! 9

Peki dizide başka kimler rol almıştı? Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez,Murat Aygen ve Can Gürzap, Medcezir’in başrollerinde yer almıştı.

Star TV’nin dillerden düşmeyen dizisi ‘Medcezir’, yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Artık Cuma akşamları Medcezir günü olacak… İlk bölüm ise 17 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak.

Serenay Sarıkaya da dizinin dönüşünden ne kadar mutlu olduğunu yaptığı paylaşımlarla göstermişti.

Hazar Ergüçlü'yü çok duygulandıran dizi gelişmesi! 10

Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı tanıtım videosunun altına yorum yapan Mine Tugay; “Gözüm doldu valla” diyerek duygulandığını da belirtmişti.

Hazar Ergüçlü'yü çok duygulandıran dizi gelişmesi! 11