Ana sayfa Sosyal Medya Hazır mısınız? Sen Çal Kapımı 2. sezondan ilk kamera arkası görüntüleri geldi!

Hazır mısınız? Sen Çal Kapımı 2. sezondan ilk kamera arkası görüntüleri geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezonu için geri sayım sürüyor. Fox TV dizisi, 9 Haziran Çarşamba akşamı yeni sezon bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Geçen sene yaz dizisi olarak başlayan yapım reytingleri iyi gidince kış sezonunda devam etti. Ancak dizinin ilk başlardaki reytingi düşüş gösterince yapımcılar nisan ayında diziye ara vermeye karar verdi. Aradan birkaç ay geçtikten sonra ise yapılan açıklamada Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuyla haziran ayında ekranlara geleceği duyuruldu.

Başrollerini gerçek hayatta da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’un paylaştığı dizi 9 Haziran Çarşamba günü ikinci sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Çarşamba akşamı 40. bölüm yayınlanacak. Ancak 11 bölüm sonra dizi final yapacak.

Hazır mısınız? Sen Çal Kapımı 2. sezondan ilk kamera arkası görüntüleri geldi! 7

Dizinin 50. bölümüyle final yapacağını açıklayan başrol oyuncusu Hande Erçel oldu. Erçel her ne kadar final kararını açıklasa da açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Hande Erçel yaptığı açıklamada “Çok tatlı bir final bloğumuz var aslında. Birinci sezonumuzu tamamladık ama Eda ve Serkan’a… Sen Çal Kapımı güzel bir finali hak eden bir iş. Güzel bir son 11 bölüm diye düşündüğümüz tabi, yapımcılar ne der, bilmiyorum. Ama son 11 bölüm diye düşündüğümüz güzel bir hikaye var. Bence çok farklı olacak. Çok da farklı dönüyoruz. Ben de ilk defa böyle bir şey oynayacağım” dedi.

Sen Çal Kapımı dizisindeki bu kararsızlık izleyicileri çileden çıkarsa da fanları dizilerini sosyal medyada desteklemeye devam ediyor. Dizinin yeni sezon tanıtımları izlenme rekorları kırıyor.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunun ilk kamera arkası görüntüleri de geldi. Kamera arkası görüntüler dizi ekibinin yeni sezona büyük bir heyecanla hazırlandığını gösteriyor.