Ana sayfa Güncel Haberler Ezel’in Kerpeten Ali’si Barış Falay’a saçma gelen sosyal medya gerçeği!

Ezel’in Kerpeten Ali’si Barış Falay’a saçma gelen sosyal medya gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Falay, çok zor rollerin üstesinden geliyor. Tiyatro sahnesinde olsun, sinema veya dizi setlerinde olsun, Barış Falay rollerinin hakkını veren isimler arasında bulunuyor. Ezel dizisinde Kerpeten Ali olarak akıllara kazınan Barış Falay, sosyal medyada ise nadir paylaşım yapan ünlüler arasında yer alıyor.

Seçkin Özdemir ile instagram sohbetinde buluşan ünlü oyuncu, sosyal medyayı beceremediğini söyledi. Oyuncu, üniversiteden mezun olduğu dönemde cep telefonunun olmadığını da anlatarak, teknolojiye biraz uzak durduğundan bahsetti.

Peki Barış Falay neden teknolojiden uzak? Ünlü oyuncu bu soruyu şöyle yanıtladı: “Hala, senaryoları dijitalden değil, sayfa çevirmeyi seviyorum. Çağın dışında yaşamak gibi bir derdim yok, böyle bir reddedişim yok. Çok beceremiyorum. Bir anlamda biraz eti bükülerek büyütüldük. Aman oğlum ayıp, bilmem ne yapma. Canlı yayına çıkacağım zaman bile bu kıyafet uygun mu diye, düşünmeden edemiyorum.”

Barış Falay, instagram’da 650 binin üzerinde kişi tarafından takip ediliyor. Sosyal medyanın bir kavga ortamı olduğunu anlatan Barış Falay, realitenin beslendiği şeylerin kendisine yakın gelmediğini ifade etti.

Oyuncu, “Hep çatışma üzerine kurulu her şey. Yeter ki birisi ak olsun, öbürü kara. Fark etmiyor. Çok manalı gelmiyor. Sosyal medyaya da baktığım zaman herkes birbiri ile kavga ediyor. Saçma geliyor bana” dedi.

Sosyal medyanın çok yararının da olduğunu anlatan Barış Falay, hiçbir şeyi kutsallaştırmak istemediğini de sözlerine ekledi.