Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Deniz Baysal hem de Devrim Özkan aynı dizide buluşursa ortaya bomba gibi bir iş çıkar!

Hem Deniz Baysal hem de Devrim Özkan aynı dizide buluşursa ortaya bomba gibi bir iş çıkar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yanda Devrim Özkan, diğer tarafta Deniz Baysal… Güçlü bir kadın hikayesi olan yeni Show TV dizisi için muhteşem bir seçim yapılmış. İki genç kadın oyuncu da rollerin hakkını veren isimler ve Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizi daha şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Teşkilat isimli TRT 1 dizisinde çok etkili bir oyunculuk sergileyen Deniz Baysal, 3 sezonluk başarının ardından projeye veda etti. Diziye Çağlar Ertuğrul ile birlikte başlayan ve iki sezon da çok etkili bir oyunculuk sergileyen Deniz Baysal, geçen sezon ise başrolde Murat Yıldırım ile birlikte kamera karşısına geçmişti.

Her iki partneri ile de çok uyumlu çalışan ünlü oyuncu, özel hayatının da düzenli olmasının verdiği enerji ile işe dört elle sarılan isimlerden birisi olarak biliniyor. Teşkilat gibi zorlu aksiyon sahneleri olan bir projede 3 sezon kalabilmek her oyuncunun yapabileceği bir şey değildi. Ancak Deniz Baysal bunu başardı ama 4. sezonda da devam edecek olan projede kalmak istemedi.

Yeni sezon öncesi birçok yapım firmasının tekliflerde bulunduğu oyuncunun rotasını bu sefer dram hikayesine çevirmesi dikkat çekici oldu. Aksiyon dolu, silahların gölgesinde, kurşunların hiç susmadığı bir diziden sonra Deniz Baysal hayranları televizyon ekranı başında çok farklı bir karakter ile karşılaşacak.

Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryosu hazırlanan Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizi projesinde Deniz Baysal’ı Yasemin isimli karakterde izleyeceksiniz.

Bir kız çocuğu bulunan Yasemin karakterinin sarsıcı hikayesinde bir başka kadın oyuncu daha var. İki kadının hayatında yaşadığı dramları ortaya koyacak olan dizinin diğer kadın başrolü olarak da Devrim Özkan ile anlaşma sağlanması çok etkili bir dizinin gelmekte olduğunu gösteriyor.

Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizinin kadınlara yönelik bir hikaye olmasının da reytinglerde daha güçlü olan kadın izleyici tercihlerini olumlu etkilemesi bekleniyor.

Devrim Özkan’ın Fidan karakterini canlandıracağı yeni televizyon dizisi için ön hazırlıkların devam ettiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Devrim Özkan geçen sezon Show TV ekranında büyük ilgi çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli aksiyon dizisinde yine çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. İki başarılı kadın oyuncunun başrolündeki yeni dram dizisinin de izleyicilerin ilgisini çekmesi şaşırtıcı olmayacaktır.