Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen’in şanssızlığı, Benim Tatlı Yalanım’ın şansı!

Her Yerde Sen’in şanssızlığı, Benim Tatlı Yalanım’ın şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizilere acımıyor, Star TV mecburen son ana kadar tutuyor!Fox TV belirli bir kriteri geçemeyen dizilerine acımayacağını aldığı üst üste final kararları ile göstermekte.

Bir dönem bu kuralı en çok Kanal D ve atv yapardı. Dizileri belirli bir reytingi geçemez ise hiçbir şey dinlemez ve yayından kaldırırdı.

Şimdi aynı yöntemi Fox TV’de görmekteyiz.Bu sezon Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi’ni yayından kaldıran Fox TV, ardından da Cuma’dan Cumartesi’ye aldığı Her Yerde Sen dizisi için aynı kararı aldı.

Kanal, belirli bir reytingin altındaki hiçbir projeye acımayacağı mesajını da vermiş oldu.

Her Yerde Sen'in şanssızlığı, Benim Tatlı Yalanım'ın şansı! 8

Hem Bir Aile Hikayesi hem de Her Yerde Sen dizilerinin reytingleri 2,5-4 arasında gidip geliyordu. Güne veya kategoriye göre değişen oranlar vardı ama ne çok yükseliyor ne de çok düşüyordu.

Bu aralıkta hareket eden ekranda birçok proje var. Ancak rakip kanallar dizilerini yayından kaldırmadan önce 2-3 kez düşünmek durumunda.Zira yeni bir dizinin hem maliyeti yüksek hem de sonucun olumsuz olma durumunda da kanal iki projeden de oluyor.

Örneğin Star TV… Kuzgun ve Kardeş Çocukları’nı reytinglerini çok düştüğü için yayından kaldıran Star TV, artık mecbur kaldığı için bu kararı almıştı. Kanal, Benim Tatlı Yalanım’a ise sabrediyor.

Her Yerde Sen'in şanssızlığı, Benim Tatlı Yalanım'ın şansı! 9

Oysa ki Fox TV’nin yayından kaldırdığı Her Yerde Sen ile Benim Tatlı Yalanım benzer reyting oranlarına sahip…

Fox TV dizilerin reytingi beklentilerini karşılamazsa hemen yayından kaldırıyor.

Star TV, mümkün olduğunca zaman tanıyıp yeni proje riskini hemen almak istemiyor…

Eğer Benim Tatlı Yalanım dizisinde Star TV ısrarcı olur ise, 3 bölüm sonra Her Yerde Sen’in bitmesi ile belki de bu dizinin hayranlarını da kendisine çekebilir.

Bir dizinin şanssızlığı, diğerinin şansı olabilir…