Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizi setinde aileyi görmeden geçen 170 gün!

Hercai dizi setinde aileyi görmeden geçen 170 gün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mardin’de soğuk veya sıcak havanın ne kadar insan yaşamında etkisi olduğu bilinir. Çekimleri Midyat’ta yapılan Hercai dizisinde de kimi zaman soğuklara kimi zaman sıcaklara rağmen ekibin azmi hava durumundan hiç etkilenmiyor.Şartlar zorlayıcı ama ekip işini hakkıyla yapmakta ve bu durum da ekrana dizi sahnelerinin kalitesi olarak yansıyor.

Hercai dizisinin yönetmeni Cem Karcı, Dizi TV’ye yaptığı açıklamada bunun bir ekip işi olduğunun altını çizdi ve “Herkes büyük özveri ile çalışıyor. Herkes ailelerinden ayrı. 170 gün oldu İstanbul’a gelemeyenler var. Herkes çok büyük özveri içerisinde çalışıyor, çok büyük sevgi ile çalışıyor.. Tüm bunların uyumu da işe yansıyor ise ne mutlu bize” açıklamasında bulundu.

İstanbul çekimleri için şehre gelen Cem Karcı, Midyat’ın büyülü atmosferinin dizinin ilgi çekmesinde büyük önemi bulunduğunu vurguladı.

Karcı,”O hikayeyi alıp buraya getirsek,aynı tadı vermeyebilir. Hem bir masal anlatıp hem yerel bir şey anlatıp hem de şehrin göbeğinde olmuyor. Oranın o dokusu, soğuğuyla, sıcağıyla,insanları ile bizi saran dokusu bu masalı da ortaya çıkartmakta en büyük etkenlerden birisi” diye konuştu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: