Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Miran caka satarken, Reyyan ölmek üzere!

Hercai dizisinde Miran caka satarken, Reyyan ölmek üzere!

tarafından zk zk

Atv’nin ekrana hızlı giriş yapan ve reytingin zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Hercai’nin 12 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak 5. bölüm tanıtımı şoke etti!

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Reyyan’ın annesi Hazar, Aslanbeyler’in kapısına dayanıp kızını istiyor.

Televizyongazetesi-Detay

Kapıya gelen Miran, “Reyyan’ı alamazsın. Ancak ben ölürsem onu benden alırsın. Onu şu an benden daha iyi kimse koruyamaz!” diye konuşuyor.

Ne olursa olsun kızını bırakmak istemeyen Hazar, Miran’ın yakasına yapışıyor “Sana öyle bir ah ettim ki yüzün asla gülmeyecek” diyerek çaresizlik içinde gözyaşları döküyor.

Hercai dizisinde Miran caka satarken, Reyyan ölmek üzere! 7

Miran, kapının önünde Reyyan’ı en iyi kendisinin koruyacağını söyleyip dursa da üst katta bir kişinin yastıkla Reyyan’ı boğmaya çalıştığı görülüyor.

Miran’ın karısının boğmaya çalıştığı Reyhan çırpınırken, Miran kapıda Hazar ile tartışmaya devam etmektedir.

Tanıtımın sonunda Miran’ın yukarı koşmaya başladığı görülüyor. Reyyan’ı kurtarmayı başarabilecek mi merak konusu.

İşte Hercai 5. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor.

Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı! Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor!