Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Reyyan’ı oynayan Ebru Şahin için öyle bir renk var ki vazgeçemiyor!

Hercai dizisinde Reyyan’ı oynayan Ebru Şahin için öyle bir renk var ki vazgeçemiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisiyle bir anda popüler olan genç oyuncu Ebru Şahin, sosyal medyadaki takipçi sayısını da hızla yükseltiyor.

Şahin’in her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum almaya devam ediyor.

Ebru Şahin, dizinin çekimlerinin yapıldığı Mardin’de, Şamdan dergisinin kapak fotoğrafı çekimlerinde tarzını anlattı.

Sosyal medyada turuncu renkli kıyafetleriyle görülen Ebru Şahin, bazı takipçilerinin “Yine mi turuncu?” diye sorduğunu anlattı.

Dizi TV programına bir röportaj veren Şahin, “Şimdi Midyat’ta olduğumuz için gardrobuma ulaşımım çok rahat değil ve yanık turuncu rengini çok seviyorum” diye konuştu.

Ebru Şahin ile Şamdan dergisinin Mayıs ayı için kapak çekimleri Aslanbey konağında gerçekleştirildi.

Hercai dizisinde Reyyan'ı oynayan Ebru Şahin için öyle bir renk var ki vazgeçemiyor! 7

Reyyan’ın kendine has taze tarzına rağmen Ebru Şahin’in tarzı ise çok beğeniliyor. Şahin, günlük hayatında nasıl bir tarzı benimsediğini şöyle aktarıyor:

“Modayı çok takip eden biri değilim. Daha çok kendi tarzımı yansıtmaya çalışıyorum. Bu bir uğraşı değil benim için. Sadelikten hoşlanıyorum. Biraz daha eski tarz giyimlerden hoşlanıyorum. Bohem tarzı seviyorum. Salaşlığı ve rahatlığı tercih ediyorum kıyafetlerimi alırken özellikle.”

Kendisine en çok yanık turuncu rengi yakıştırdığını söyleyen Ebru Şahin, sosyal medyada takipçilerinin “Hala mı turuncu?” şeklinde eleştirilerine de uğradığını söylüyor.

Şahin, ayrıca siyah ve mor rengi de çok sevdiğini belirtti.

Midyat’ta çekim bir başka!

Çekimler sırasında rahatlığıyla dikkat çeken oyuncu, “Fotoğrafları çok beğendim, heyecanla yayınlanmasını bekliyorum. Bu tarz bir çekimi başka bir şehirde yaptığınızda eminim yine çok güzel olur ama buranın dokusuyla bütünleştiğinde her hareketiniz, her kıyafet, başka bir şeye bürünüyor ve bu çok güzel ve kıymetli bir iş oluyor. O yüzden merakla bekliyorum ve çok güzel fotoğraflar olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Günlük hayatında çok fazla aksesuar kullanan birisi olmadığını belirten oyuncu, “Hep niyet ederim ama unuturum böyle şeyleri. Sadece halka küpelerim var, onu takarım. Onu da çok söylüyorlar zaten. Onları pek çıkarmam. Sade takılardan hoşlanıyorum, yüzük ve uzun kolyeler severim ama bir takı dolabım var diyemem” açıklamasını yaptı.

İşte Ebru Şahin’in röportajının tamamı: