Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin 7. bölüm fragmanında Azat, Reyyan’a nikah kıyacak! Miran deliriyor!

Hercai dizisinin 7. bölüm fragmanında Azat, Reyyan’a nikah kıyacak! Miran deliriyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşan Hercai dizisinin 6. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı ekrandaki yerini aldı. Bu bölümün hemen ardından da 19. yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. 26 Nisan Cuma günü yayınlanacak 7. bölümde bomba gibi gelişmeler var.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Özkan ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 7. bölümünde Miran’ı deli edecek olaylar yaşanacak. Fragmandan yansıyanlara göre Tansu Taşanlar’ın canlandırdığı Azat, Reyyan ile nikah kıyacaklarını söylüyor.

Azat, Reyyan’ı kolundan tuttuğu gibi konağa getiriyor ve ailesine şöyle diyor:

“Reyyan’ın yeri bu konaktır.Andım olsun onun gözünden bir damla yaş akıtanın gözünün yaşına bakmam. Reyyan benim helalim olacak.”

Azat’ın bu sözlerini kapıda duran Miran çaresiz. İzleyiciler ise 7. bölümde böyle bir nikah yaşanmamasını umut ediyor.

Hercai dizisinin 7. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Hercai dizisi 19 Nisan Cuma 6. bölümde neler yaşandı?

Hercai 5. Bölümde Miran, Reyyan’ı Aslanbey Konağı’na getirmişti. Reyyan konaktan kaçmak istese de başaramamış, daha sonra da gidecek başka bir yerinin olmadığına karar verip kalmıştı. Bölümün finalinde ise Reyyan’ı kardeşi Gül ile buluşurmak isteyen Miran ve Reyyan Şadoğlu Konağı’nda yakalanmışlardı. Şimdi hikaye devam ediyor. Miran ve Reyyan kurtulacak mı?

Gül’ün hastaneden çıkışı üzerine Miran, Reyyan’ı gizlice konağa alıyor. Ablasının özlemiyle yanıp tutuşan Minik Gül, Reyyan’ı görünce şok oluyor. Yaşadıkları uzun ayrılık sonrası hasret gideren kardeşler, başlarına geleceklerden bihaber. Yaren Şadoğlu yine dolaplar çeviriyor.

Elif’i korumak için plan kuran Azize Aslanbey, torununun güvenini kaybediyor. Aslanbey ailesinin Reyyan’a yaşattıklarını duyan Elif, artık konakta olanlara sessiz kalmıyor. Her geçen gün öğrendiği gerçekler karşısında şoka uğrayan Elif, buna ne kadar dayanacak?

Azize Aslanbey, sevdiklerini kaybetmeye devam mı edecek? Konakta işe başlayan Şehriyar Hanım, kimin tarafından görevlendirildi? Miran intikamını alsa da, Reyyan’a olan aşkını kalbinden silemiyor ve günden güne kahroluyor. Reyyan ise duyduğu can alıcı gerçeklerin peşine düşüyor ve öyle bir şey öğreniyor ki…