Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Akın Akınözü için anlamı daha da büyüdü!

Hercai dizisinin Akın Akınözü için anlamı daha da büyüdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü,kariyerinin en önemli çıkışını Hercai dizisiyle sağladı.Miran karakterine çok yakışan oyuncu, ortaya koyduğu performans ile hem rolünün hakkını veriyor hem de bu sayede büyük popülerlik kazanıyor. Sadece ülkemizde değil, dünyanın farklı ülkelerinde de hayran kitlelerine sahip olan Akın Akınözü, dizinin kendisi için önemini anlattı.

Episode dergisine konuşan Akınözü,”Benim için Hercai; kendimi ifade edebilmem için bugüne kadar bulduğum en geniş alanı sunan, çalışmalarımın ve emeklerimin ilk olgun meyvesini almamı sağlayan projedir” diyor. Miran’ın sevilmesinin altında seyirci ile kurduğu bağın önemine işaret eden oyuncu, “Çünkü seyirciye o buzların altındaki sevgi dolu yüreği gösterebildik” diyor.

Dizinin Midyat’ta çekilmesinin sağladığı faydalara da değinen Akınözü, bir arada çalışmayı değil, ekip ruhunu yaşamayı öğrettiğinin altını çizdi. Ebru Şahin ile uyumundan da bahseden oyuncu, “Biz de şükürler olsun Ebru’yla bu uyumu ilk bölüm öncesinden bugüne kadar yakalamayı başarabildik” diye belirtti.

Karakteri oluştururken dikkat ettiği noktalara da değinen oyuncu, karakterin net bir şekilde tanımlanmış bir çatışmasının olup olmadığına baktığını vurguladı. Akınözü, “Sonrasında da amacım, bu çatışmayı, öğrendiğim farklı oyunculuk metotlarından beslenerek içselleştirebilmek ve bu yolda özgün bir işçilik geliştirebilmek” dedi.