Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin başarıları bitmek bilmiyor! Hercai’den müthiş yeni gelişme!

Hercai dizisinin başarıları bitmek bilmiyor! Hercai’den müthiş yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinde;Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başarılı uyumu ve hikayenin de etkileyiciliği, ayrıca oyuncu kadrosunun karakterlerle uyumlu olması başarının sırları olarak ortaya dökülmekte.

Dizi önce televizyon ekranında ardında da dijital dünyada müthiş izlenme sayılarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise diziden yeni bir başarı hikayesi geldi.

Hercai, daha Türkiye’de yeni yeni kendini bulmuşken yurt dışı satışları da başladı. Oyuncular, bu başarıyı beklediklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Hercai dizisinin başarısıyla ilgili konuşan Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, “Bir ilgi bekliyorduk açıkcası. Samimi bir hikayemiz olduğuna inanıyorum. Ama bu kadar büyük bir ilgi bizi ekstra motive eden ve şaşırtan bir ilgi oldu.Çok mutluyum şu anda, izleyicilere de evlerinin kapılarını açtıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Günçin Santırcıoğlu da yurt dışı satışının gurur verici olduğuna değindi. Santırcıoğlu, “Bebekliğini bildiğimiz bir iş. Şimdi ayaklanıp yürümesi, yurt dışında da insanlarla paylaşılacak olması çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Cahit Gök de bunun harika bir his olduğunu belirtti ve “Ciddi bir emek var. Beklentimiz de bu yöndeydi, insanların bu hikayeyi sahiplenmesi, inanması. Öyle de oldu”şeklinde konuştu.

Detayları videodan izleyebilirsiniz: