Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin çekimleri öncesi Akın Akınözü’nden yeni karar!

Hercai dizisinin çekimleri öncesi Akın Akınözü’nden yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteri ile 2 sezondur başarıdan başarıya koşuyor. Ünlü oyuncu, Ağustos ayında Mardin’in Midyat ilçesinde başlayacak olan 3. sezon çekimleri öncesinde yeni bir karar aldı.

TV100 tarafından havalimanında görüntülenen oyuncu, sevgilisi i Sandra Pestemalciyan ile birlikte set öncesi Bodrum tatiline çıkmaya karar verdiklerini söyledi.Kurban bayramını da tatilde geçirecek olan oyuncu, “Biz Mardin’e gitmeden önce son bir tatil yapacağız” dedi.

Hercai dizisinin pandemi nedeniyle erken sezon finali yapmasının ardından eve kapanan oyuncu, “Eve hasret kalmıştım. Ailemle geçirdim. Hepimiz için zor bir süreçti. Şimdi bakalım inşallah biraz daha yeni normal başladı, biz de alışmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yakında set çalışmaları için Mardin’e gideceğini anlatan Akın Akınözü, bu süreci kazasız, belasız atlatmayı diledi. Oyuncu, dizi çekimleri öncesinde ofise uğradığını ve önlemler alınacağı bilgisini aldığını belirtti. Akın Akınözü, “Bazı tabii ki de önlemler alındı. Artık bütün setlere bununla ilgili yeni standartlar gelecektir. Biz de gideceğiz göreceğiz. Gitmeden bir şey diyemiyorum” açıklamasında bulundu.