Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün yanlış anlaşılan paylaşıma açıklama geldi!

Akın Akınözü’nün yanlış anlaşılan paylaşıma açıklama geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz gün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çekmiş ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan’a evlilik teklifi yaptığı şeklinde sosyal medyada ve bazı magazin sayfalarında yer almıştı.

Ancak ünlü oyuncu yüksek bir enerjiye sahip olduğu o anı profilinde de yayınlamak için böyle bir fotoğraf paylaştığını,çok mutlu bir anlarını temsil ettiğini ve evlilik teklifi olmadığını söyledi.

Akın Akınözü, sosyal medyada sevgilisi Sandra Pestemalciyan’a evlilik teklif ettiği şeklinde anlaşılan paylaşımı için şu açıklamayı yaptı: “Öyle yorumlandı. Niyeyse hep oraya, evliliğe çekme gibi niyet var. Bu tamamıyla bizim çok mutlu olduğumuz bir andı. Ben de onu paylaşmak istedim. Profilimde o enerjiyi bulundurmak istedim. Bunun ötesinde bir şey değil” dedi.

TV100 Magazin Hattı’na konuşan ünlü oyuncu, karantina döneminden de bahsetti. Karantina döneminin evini çok özlediği bir döneme denk geldiğini belirten oyuncu, ailesi ile vakit geçirdiğini ve annesinin de kendisine çok iyi baktığını söyledi.

Akın Akınözü geçtiğimiz bayramı insanların pandemi nedeniyle ailelerinden uzak geçirdiğini hatırlattı ve bundan sonraki bayramların eski bayramları aratmamasını, değerinin unutulmamasını diledi.