Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Miran’ı Akın Akınözü’nün her bölüm ağzının suyu akıyor!

Hercai dizisinin Miran’ı Akın Akınözü’nün her bölüm ağzının suyu akıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşan Hercai dizisi reytinglerde zirvede yer almakta. Dizinin başrol oyuncuları Akın Akınözü ve Ebru Şahin de her geçen hafta ünlerine ün katıyor.

Dizi TV kameralarına konuşan Akın Akınözü, bir oyuncunun senaryodaki çatışmalardan beslendiğini belirtti ve Miran karakterinin bu anlamda kendisi için büyük şans olduğunu belirtti.

Hikayelerin de bu çalışmalardan çıktığına değinen Akınözü, “Senaristimiz müthiş bir çatışma vermiş, benim karakterim adına. Oyuncunun gerçekten ağzının suyunun aktığı bir durumdur. Çünkü biz çatışmalar üzerinden oynarız.Burada da çok güçlü bir çatışma var. Bu çatışma da oyuncu olarak bana bir sürü keşif yaptırıyor. Bir sürü farklı duyguyu yaşatıyor. Ondan dolayı her yeni bölüm benim için yeni bir heyecan oluyor” açıklamasında bulundu.

Miran karakteriyle büyük bir fırsata erişen, kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınan Akın Akınözü, rolünü yaparken ne kadar iştahlı olduğunu “ağzının suyunun akması” olarak anlatıyor.

Hercai dizisinin aşk ve intikam üzerine kurulmuş olan örgüsü de oyuncunun karakterinin daha çok öne çıkmasına sebep oluyor.